Participeren

6780

We zoeken altijd naar participanten met ambitie. Dit zijn toekomstgerichte ondernemers die de meerwaarde van samenwerking in groepsverband zien. Om te kunnen toetreden tot de groep is de minimale bedrijfsgrootte 15 medewerkers en een jaaromzet van ten minste € 1.500.000,- met een goede solvabiliteit.

We bieden onze leden:
– gezamenlijke inkoopafspraken met preferred suppliers
– centraal kwaliteitszorgsysteem en certificatie (FSC®/PEFC/ISO)
– ondersteuning op het gebied van aanbesteding, personeelszorg, duurzaamheid en MVO
– benchmark
– advies bij overname
– groepsabonnementen
– toegang tot online community
– MDMX lidmaatschap: deelname MDMX Academy en MDMX Creative Challenge
– landelijke netwerkdagen

Interesse?
790Wilt u participeren en herkent u zich in het geschetste profiel? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Quotes
‘Als je overlegt, kom je tot betere ideeën’, ‘Je moet nadenken over je profiel als grafisch bedrijf’, ‘Het is een must om als organisatie met verbetering bezig te zijn’, ‘Het delen van kennis zorgt bijna altijd voor verrassende ontwikkelingen’, ‘We bespreken investeringen die we mogelijk in de toekomst doen’, ‘Hoe kom je bij die paaltjes die je aan de horizon sloeg? Hoe ga je om met de verrassingen die je onderweg tegenkomt?’, ‘Deze tijd vraagt om een nieuwe klantbenadering’, ‘Binnen de groep spelen we elkaar de bal toe’, ‘We willen meer inzetten op eigen producten en minder afhankelijk worden van onze klanten. Hoe vinden anderen de tijd en middelen om dat succesvol te doen?’, ‘Vergaderingen van Digi Groep zijn geen ‘gezellige’ overleggen, het gaat echt om de ontwikkeling’.