Tom Hassink

Tom Hassink

Hassink Verpakkingsdrukwerk | Haaksbergen
Als een van de oprichters lid vanaf het begin (1986)

Hassink is sinds 1902 een gepassioneerd producent van papieren drukwerk. Ruim honderd jaar oud, maar levend als nooit tevoren. Het familiebedrijf in Haaksbergen heeft inmiddels de vierde generatie aan het roer. Tom Hassink geeft samen met vader Willem Jan en zus Loes leiding aan een team van 26 medewerkers.

In korte tijd heeft het grafische bedrijf de volledige omslag gemaakt van traditionele drukkerij naar succesvolle producent van verpakkingsdrukwerk. In 2018 is het machinepark volledig aangepast en werd het bedrijfspand uitgebreid. In hetzelfde jaar behaalde Hassink het BRC-certificaat waarmee het laat zien dat het productieproces voldoet aan de kwaliteitsrichtlijnen van de voedingsmiddelenindustrie.

‘Wil je als familie een bedrijf runnen, dan moet je op elkaar kunnen bouwen. Die insteek is merkbaar in elk onderdeel. Zo hanteren we intern korte lijnen, maar ook met de klant. Want direct contact werkt gewoon beter. Verder voelen we ons betrokken bij elke centimeter van ons bedrijf. Daarom zijn we solide in ons doen en laten: afspraak is afspraak en werken doe je altijd met aandacht. En last but not least: er heerst eigenlijk altijd een gemoedelijke sfeer. Want samen wat moois maken, daar worden we blij van.’

Terug naar alle leden