Philip Kammeijer

Philip Kammeijer

Coers & Roest | Arnhem
Lid vanaf 2019

Coers & Roest is een allround grafisch productiebedrijf in Arnhem dat met 21 medewerkers een grote diversiteit drukwerk vervaardigt. Het is sterk in lithografie van beeldmateriaal en het in boekvorm reproduceren van kunstwerken.

Het bedrijf begon in 1855 als letter- en stereotypegieterij, kunstboek-drukkerij en graveerinrichting Onnes, de Boer en Coers, en was een van de eerste Arnhemse drukkerijen. Vanaf 1966 opereert Coers & Roest niet alleen als dé drukkerij van Arnhem, maar houdt het bedrijf zich ook intensief bezig met het professioneel ontwerpen van grafische producten.

In 2018 verhuist Coers & Roest naar een gloednieuw pand aan de Snelliusweg 15 in Arnhem. De derde locatie in 165 jaar. Het onderkomen van de drukkerij, een industrieel ogend ontwerp van D&M Architecten uit Rozendaal, is zo’n 2.000 vierkante meter groot.

Algemeen directeur Philip Kammeijer leidt het familiebedrijf sinds 2000. ‘Coers & Roest is misschien wel de oudste offsetdrukkerij van Arnhem. En tegelijkertijd ook de modernste en meest complete. Wij drukken in groot en klein formaat, in elke gewenste oplage en ontzorgen opdrachtgevers met een scala aan bewerkingstechnieken, e-commerce oplossingen en online voorraadbeheer’.

Terug naar alle leden