Marco Velseboer

Marco Velseboer

Koopmans’ drukkerij | Zwaag
Lid vanaf 2008

Koopmans’ drukkerij bedient een grote groep trouwe klanten in Noord-Holland en daarbuiten met hoogwaardige drukwerkoplossingen. Het team van creatieve vogels bij Koopmans’ drukkerij bestaat uit 15 medewerkers, aangestuurd door Velseboer en Mario Smits. Goed verzorgd drukwerk en doeltreffende communicatie, daar gaat in Zwaag het hart sneller van kloppen.

Piet Koopmans, naamgever van de drukkerij, startte in 1939 in het centrum van Hoorn. Na de oorlog verhuist de drukkerij naar een ruim pand aan een gracht in de binnenstad. Hier ontwikkelde het bedrijf zich tot een moderne offsetdrukkerij. In 1990 betrekt de drukkerij een nieuw en ruimer pand op het adres dat tot op de dag van vandaag de basis vormt van de activiteiten: De Oude Veiling 101 in Zwaag.

Sindsdien is er veel veranderd bij Koopmans’ drukkerij. Er is fors geïnvesteerd in personeel, machinepark en automatiseringsprocessen. Hiermee breidde niet alleen de capaciteit, maar ook de flexibiliteit verder uit. De combinatie van vakmensen, moderne machines en goede samenwerking met specialisten maakt dat Koopmans zich kan onderscheiden met hoogwaardige, kleurrijke kwaliteit.

Terug naar alle leden