Marc de Jong

Marc de Jong

Deltabach | Nieuw-Vennep
Lid vanaf 2018

Deltabach is een zeer efficiënte producent van offsetdrukwerk. De kernactiviteiten zijn offsetdrukken, stansen en snijden.

Het grafische bedrijf, onder leiding van Marc de Jong en Stephan Wassenaar, telt 25 medewerkers.

In een modern bedrijfspand in Nieuw-Vennep oefenen zij het drukkersambacht 2.0 uit en bieden collega-drukkerijen ondersteuning in capaciteit en grootformaat. Een belangrijke pijler is de hoge servicegraad: offerte-snelheid, flexibel inspelen op korte doorlooptijden en betrouwbare levering.

‘Partners in offsetdruk. Wij menen dat serieus. Wij doen, wat anderen beloven. Wij werken veelal in opdracht van hoofdaannemers. Dagelijks maken wij werk voor zeer bekende corporates en A-merken. Wij doen wat zij beloven’.

De onderlinge samenwerking tussen medewerkers en klanten speelt daarbij een belangrijke rol om een goed partnerschap na te streven. Dit doet Deltabach door continu de processen te monitoren en mogelijkerwijs te verbeteren. Het bedrijf altijd innovatief geweest. Nieuwe technieken worden snel opgepakt, zoals de stap van hoogdruk naar offset, van lood naar film, naar CTP, maar ook uitstapjes in formulierendrukwerk en als één van de eerste (1980) ook een calculatiepakket. Bovenal heeft Deltabach geleerd om efficiënt te produceren.

Terug naar alle leden