Jurgen Drost

Jurgen Drost

Flevodruk Harlingen | Harlingen
Lid vanaf 2013

Flevodruk Harlingen is een grafische fullservice dienstverlener in Harlingen en een van de modernste drukkerijen van Noord-Nederland.

Met ruim 160 jaar ervaring ligt de oorsprong van het gerenommeerd familiebedrijf in het drukken en uitgeven van kranten. In 1852 verscheen het allereerste nummer van de Harlinger Courant. Al generaties lang rollen dagelijks grote hoeveelheden kranten van de offset rotatiepers. Vandaag de dag worden er 25.000 tot 35.000 kranten per uur gedrukt voor klanten in heel Nederland.

Sinds 1938 is het bedrijf in handen van de familie Drost. In 1982 verhuist de drukkerij naar de huidige locatie aan de Kanaalweg in Harlingen. Op deze locatie vinden we nu een hypermodern machinepark voor offset-rotatiedruk, geavanceerde offset-vellendruk en digitale print. Onder leiding van Jurgen Drost en Jos Meinen biedt Flevodruk Harlingen met 20 medewerkers een breed assortiment aan hoogwaardige diensten en producten. Van boeken, tijdschriften en traditioneel drukwerk tot innovatieve verpakkingen en eigentijdse online media.

Terug naar alle leden