Gertjan-Kleinbloesem

Gertjan Kleinbloesem

Verloop drukkerij | Alblasserdam
Lid vanaf 2020

Gertjan Kleinbloesem is operationeel directeur van Verloop drukkerij in Alblasserdam en schuift sinds 2020 aan tafel bij de Digi Groep.

Verloop drukkerij in Alblasserdam is een modern grafisch bedrijf met oog voor communicatie. In Alblasserdam vinden we onder één paraplu Verloop drukkerij (offset), Goud Printcenter (digitale print), Ridderprint en communicatiebureau Treffend & Co. Het bedrijf met 44 medewerkers is specialist in advies, vormgeving, drukwerk en verzending. Van onder meer magazines, huisstijlen, promotie(middelen) en boeken. Recent kwamen daar proefschriften bij en rolde de designtool Identity Cloud uit de creatieve koker.

Verloop is een echt familiebedrijf en bestaat al bijna 100 jaar. Sinds de oprichting in 1921 door opa Jan Verloop staat nu Arjan Verloop als derde generatie aan het roer. ‘We combineren het goede van de traditie met de kracht van innovatie. We investeren voortdurend in nieuwe machines, slimme productiemethodes en nieuwe diensten. Beter, efficiënter, voordeliger. Het heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn: een vitale, moderne drukkerij met oog voor communicatie’.

Terug naar alle leden